Vsa navodila in informacije, podane na celotni spletni strani Frequency-Therapy-Healing.com, so namenjene zgolj in samo za splošno informiranje in ne nadomeščajo medicinskega nasveta, diagnoze ali zdravljenja. Pred uporabo opisanih aparatov, kot so Zapper-Pro, Zapper, 11-HRF, F-Gen in druge opreme, kot so S-zapp, pasovi, rokavice, nogavice, zapestnice in kolenski stezniki in podobno se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali drugim usposobljenim zdravstvenim delavcem, še posebej, če imate kakšno zdravstveno stanje. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe ali zlorabe navedenih informacij in/ali aparatov in/ali druge opreme.

Ne odgovarjamo za točnost vsebin na spletnem mestu Frequency-Therapy-Healing.com niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Trudimo se za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Pridržujemo si pravico do sprememb na spletni strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. Uporabnik vse vsebine, storitve in aparate ter drugo opremo opisano na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost.

Pri vseh informacijah na spletni strani Frequency-Therapy-Healing.com gre zgolj in izključno za prenašanje informacij iz drugih virov.

Vse informacije in opisane naprave ter druga oprema so namenjene izključno za duhovne in raziskovalne namene. Vsaka neprimerna uporaba je izključno tveganje in odgovornost uporabnika.

Aparati, omenjeni kjerkoli na spletni strani Frequency-Therapy-Healing.com so tehnične aparature in ne zdravila, zato niso nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravniško zdravljenje.

Pridobljene informacije se v nobenem primeru ne sme uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih težav ali bolezni ali predpisovanje zdravil. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene težave, se nemudoma obrnite na svojega zdravnika. Nobena naprava, druga oprema, nasvet, informacija, navodila in podobno, omenjena na celotni spletni strani Frequency-Therapy-Healing.com ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju kakršnekoli bolezni ali simptomov.

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani Frequency-Therapy-Healing.com. Objavljeni komentarji so osebna mnenja obiskovalcev te strani.