Priročnik za uporabo zapperjev in frekvenčnih terapij je zbirka informacij o različnih oblikah frekvenčnih terapij, ki so na voljo tudi za domačo uporabo. V priročniku so opisani različni načini uporabe terapevtskih naprav, kot so zapperji, in frekvenc za zdravljenje različnih težav v telesu. Uporaba frekvenčnih terapij se je skozi zgodovino izkazala kot učinkovit način za lajšanje bolečin, izboljšanje krvnega obtoka, zmanjšanje vnetij in drugih simptomov različnih težav. Priročnik je koristen vir informacij za vse, ki jih zanimajo alternativne oblike zdravljenja in samozdravljenja.

Spletna stran Frequency-Therapy-Healing.com predstavlja programe za (samo)zdravljenje s pomočjo frekvenčnih terapij, ki se večinoma osredotočajo na ETDFL frekvenčno listo (Frekvenčna lista ETDFL se brezplačno dobi tudi v slovenskem jeziku).

Te programe lahko uporabimo na aparatu Zapper-Pro, ki je na voljo na slovenskem trgu in je izdelan po najvišjih mednarodnih standardih, kar zagotavlja natančnost ter stabilnost frekvenc ter omogoča uporabo vseh frekvenc od 1Hz do 1 MHz.

Poleg tega ima Zapper-Pro poleg klasičnih bakrenih ročk tudi možnost uporabe dodatne opreme kot so F-Gen (skalarna energija in pulzna magnetna terapija), S-zapp (skalarna energija), 11-HRF (11. harmonična resonančna frekvenca) ter Suhi set, ki je namenjen intenzivnejšim terapijam (npr. na rokah in nogah hkrati).

Aparat Zapper-Pro omogoča tudi izvajanje terapij dvema ali več osebam hkrati.