Spodaj navajamo nekaj predlogov, ki jih lahko uporabite za podporo telesu. Ti predlogi so lahko zelo koristni za mnoge posameznike, ne glede na stanje v katerem so. Če se kateri od predlogov za vas izkaže kot dobrodošla sprememba, ki jo želite narediti, se posvetujte tudi z zdravnikom. Zdravnik vam spremembe lahko pomaga vključiti v vaše življenje.

NOTRANJE ČIŠČENJE

Pred uporabo frekvenčnega generatorja oz. Zapperja pripravite svoje telo. Obstaja veliko naravnih, nežnih in učinkovitih načinov pripravljanja svojega telesa na izločanje toksinov. Učinkovite metode lahko vključujejo čiščenje debelega črevesja, jeter, ledvic in  žolčnika, pa tudi različne naravne dodatke, ki podpirajo te organe. Dodatki za odstranjevanje težkih kovin (Zeolit) in parazitov so lahko zelo koristni. Koristna je lahko tudi savna in drugi hipertermični načini podpore telesu.

 

V kolikor imate težave z zaprtjem, uporabite zelišča ali čaje za spodbujanje gibanja črevesja.

OKSIGENACIJA

V medicinskem slovarju lahko preberemo, da je oksigenacija dodajanje kisika ali nasičenost z njim. Bolezen ne uspeva v okolju z visoko vsebnostjo kisika. Povečanje oksigenacije v telesu preko kisikovih terapij in telesne vadbe sta lahko koristni za posameznike z rakom ali drugimi zdravstvenimi težavami.

pH VREDNOST

Medtem ko lahko bolezen uspeva v zelo kislem telesnem okolju, je zdravje prisotno v skoraj alkalnem telesnem okolju. Zato si prizadevajte k temu, da bo vaše telo čimmanj zakisano.

 

Vsak dan ob istem času spremljajte pH urina, najbolje zjutraj (srednji curek urina). Pri tem uporabite lističe lakmusovega papirja.

 

Izberite visoko alkalizirajočo prehrano v katero vključite tudi alkalno vodo.

PREHRANA

Prehrana, bogata z antioksidanti nevtralizira proste radikale in zmanjša tveganje za bolezni. Antioksidanti so snovi, ki varujejo naše telo pred škodljivimi prostimi radikali, ki povzročajo oksidativni stres in povečajo tveganje za bolezni srca in ožilja, raka, sladkorno bolezen tipa 2 in kronične bolezni.

 

 

Bolezni, zlasti rak,  za svoj nastanek in obstoj potrebujejo sladkor. Iz prehrane izločite rafinirani sladkor in moko. Izberite ekološko svežo zelenjavo in sadje. Vključite lahko eterična olja. Uporabite tudi polnozrnate žitarice, razen v primeru intolerance na njih.

 

Potrebne so ustrezne beljakovine, zlasti pri zdravljenju raka. Kakovostne beljakovine si lahko zagotovite iz ekološkega mesa živali iz proste reje, ekoloških jajc iz proste reje ter divjih rib in divjačine. Zaželeno je izogibanje rdečemu mesu. Koristne so lahko nekatere beljakovinske pijače, vendar se izogibajte izdelkom, ki vsebujejo koruzni sirup in druge rafinirane sladkorje.

 

Uravnotežite in podprite svoje telo z ustreznimi zelišči in dodatki.

 

 

Vaši obroki naj bodo preprosti in hranljivi, izogibajte se prekomernemu uživanju hrane.

 

Frekvenčne terapije z Zapperji so brez stranskih učinkov, se pa še posebej v primeru pretiravanja s številom terapij lahko pojavi reakcija razstrupljanja. Reakcija je pogosto tudi pokazatelj, da se je proces pričel. Pomembno je, da izberemo najbolj optimalen način, da se znebimo škodljivih mikroorganizmov, ki parazitirajo naše telo. Kot je ugotovila že dr.Hulda Clark, bolezni nastanejo zaradi parazitov in/ali zunanjih onesnaževal ter toksičnih misli.

ZDRAVILNA KRIZA – HERXHEIMERJEVA REAKCIJA

Zdravilna kriza se lahko preko različno resnih simptomov pojavi kadarkoli med izvajanjem terapij. Na začetku se lahko tudi zdi, da je prišlo do poslabšanja vašega stanja, vendar pa ta reakcija pogosto kaže, da se je začel proces (samo)zdravljenja. Ko s terapijami devitaliziramo mikrobe, nastanejo odpadki, ki proizvajajo velike količine ostankov v krvnem obtoku. Te ostanke, skupaj z drugimi toksini, ki so že prisotni, je potrebno preko organov, kot so ledvice in jetra izločiti iz telesa. Izločanje je del procesa (samo)zdravljenja telesa. Da kar najbolj zmanjšate potencialno Herxheimerjevo reakcijo, je potrebno kontrolirati proces razstrupljanja in čiščenja tudi z izvajanjem terapij za podporo izločevalnim organom. Katere so te terapije, preberite v tretji točki TUKAJ.

ČUSTVENI UČINKI

Med uporabo frekvenčnega generatorja ne pride le do razstrupljanja fizičnega telesa, pač pa se lahko pojavijo tudi čustva. Nekateri doživijo povečan obseg različnih občutkov. Zgodi se, da kdo joka brez razloga, spet drugi občutijo jezo. Pari z nerešenimi težavami v odnosih občutke težje zatrejo in jih začnejo izražati. Ta učinek lahko prečisti odnose in, če se z njim ravna z ljubeznijo, te odnose tudi okrepi. Ta proces imenujemo »čustveno razstrupljanje« in se lahko pojavi zlasti pri uporabi pulznih magnetnih terapij in/ali skalarnih valov.

RAZSTRUPLJANJE

Paraziti, ki jih imamo v telesu, nam povzročajo težave, s svojimi izločki zastrupljajo naše telo in tako posredno kot neposredno povzročajo slabo počutje in različne bolezni. V vsakem primeru je zato različne toksine in druge odpadke priporočljivo sproti odstranjevati iz telesa, vsekakor pa je najbolje, da se lotimo vzrokov in se ciljano lotimo škodljivih mikroorganizmov, ki so se preveč namnožili v telesu. Uporabite Zapper, ki ga je možno programirati oz. ima na voljo čimveč frekvenc. Priporočamo izbor terapij iz frekvenčne liste ETDFL.

 

Kot smo že zapisali pri uporabi frekvenčnih generatorjev lahko pride do razstrupljanja, še posebej v primeru, ko je nekdo zelo bolan. Toksini so posledica devitalizacije ciljnih mikrobov. Razstrupljanje in čiščenje teh odpadnih produktov je znano kot »Jarisch-Herxheimerjeva« ali »Herxheimerjeva« reakcija. To reakcijo lahko povzročijo tudi nekatera zdravila, kot npr. tista, ki se uporabljajo pri kemoterapiji. Drugi pogosti katalizatorji za Herxheimerjeve reakcije so sevanje, koloidno srebro, nekatera zelišča, naprave, ki jih namestimo na roke ali noge, svetleče diode in frekvenčni generatorji. Običajno je reakcija razstrupljanja zelo rahla oz. skromna. Potrebno je vedeti, da so reakcije razstrupljanja sorazmerne z devitalizacijo mikrobov in zmožnostjo telesa, da izloči toksine in druge odpadke. Zato je pomembno izvajanje podpornih terapij za določene organe.

 

Za zmanjšanje Herxheimerjeve reakcije upoštevajte predvsem prve tri ključne korake, ki jim je priporočljivo slediti in jih najdete tukaj: https://zapper-pro.si/kako-do-najboljsih-rezultatov/

DODATNI PREDLOGI

V nadaljevanju navajamo še nekaj dodatnih predlogov, s katerimi si boste olajšali delo z Zapperji in dosegli najboljše učinke na najbolj optimalen način.

 

Poiščite zdravo, pozitivno osebo za podporo, ki vam bo pomagala pri raziskovanju in izvajanju načinov zdravljenja.

 

Omogočite telesu celostno oskrbo: fizično, čustveno, mentalno in duhovno. Ustvarite mirno okolje, ki je ugodno za terapije, brez motenj in prekinitev.

 

Naučite se učinkovitih strategij obvladovanja stresa. Stres sprošča toksine in proste radikale v telo. Meditacija in telesna vadba pomagata pri razbremenitvi napetosti.

 

Varčujte z energijo. Številni uporabniki Zapperjev poročajo o povečanju telesne energije pri uporabi naprave oz. po izvedenih terapijah. Dovolite telesu, da to energijo uporabi tudi za proces (samo)zdravljenja.

 

Med uporabo Zapperjev nosite naravna oblačila, izdelana iz bombaža, svile, konoplje ali volne. Koža je največji razstrupljevalni organ, naravna vlakna pa omogočajo enostavno izločanje toksinov.

 

Če se po terapijah počutite utrujeni ali slabotni, razmislite o prekinitvi uporabe aparata za nekaj dni. Povsem v redu je upočasniti izvajanje terapij – vaše telo bo morda potrebovalo nekaj časa, da se prilagodi frekvenčnim terapijam.

 

Preberite informacije na naši in drugih, tudi tujih spletnih straneh. Raziskujte. Na naši strani https://frequency-therapy-healing.com (prva stran) najdete obrazec, kjer nam lahko napišete vaše pomisleke, želje, pripombe, izkušnje. Vaše informacije lahko bistveno prispevajo k dodani vrednosti spletne strani frequency-therapy-healing.com.

 

Priporočamo vodenje redne in podrobne evidence uporabljenih frekvenc/programov, uporabe prehranskih dopolnil in kakršnihkoli sprememb v fizičnem, duševnem ali čustvenem stanju. Vodenje dnevnika je dragoceno, saj med drugim omogoča tudi replikacijo uspešnih rezultatov. Učinki terapij so včasih subtilni in težko zaznavni.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja