Vsako živo bitje, ki živi v ali na vas, ki porablja vašo energijo ali vire in vam v zameno ne daje nobene koristi, je parazit. To vključuje žuželke, glive, bakterije in viruse.

Morda vas bo presenetilo, če boste izvedeli, da imajo vsi paraziti, razen morda virusov, tudi svoje lastne parazite. Virusi in spirohete lahko parazitirajo bakterije. Glive lahko parazitirajo večje glive, bakterije in žuželke. Žuželke lahko hranijo številne različne vrste parazitov v notranjosti in na površini njihovih teles.

Razumljivo je, da se vsak posameznik želi znebiti svojih parazitov v trenutku, ko dobi v roke Zapper, vendar je treba biti previden.

Ko ubijete na stotine večjih parazitov, kot so pršice (“velike” v primerjavi z bakterijami), pustite vse njihove notranje in zunanje parazite žive. Ko se telesa teh večjih parazitov razgradijo, se vse te žive glive, bakterije in virusi sprostijo v vaš krvni obtok.

Ker ste pravkar ubili njihove izbrane gostitelje, boste morali prevzeti njihovo mesto kot gostitelj gliv, bakterij in virusov, ki so se sprostili iz njih. Imunski sistem se mora zdaj z njimi spopasti. Torej je zlato pravilo pri zappanju naslednje: Delajte od najmanjšega do največjega in se vrnite na manjše. Najprej se lotite bakterij in virusov, šele nato začnite z uničevanjem večjih parazitov, nato pa se ponovno vrnete na manjše, ki so se z uničenjem večjih sprostili v krvni obtok. Ko namreč začnete z uničevanjem bakterij in virusov, ki jih imate v telesu, morda ne boste dosegli vseh tistih, ki se nahajajo znotraj večjih parazitov.

Ko se boste na koncu uspeli rešiti svojih največjih parazitov, boste torej že pred tem odstranili večino ostalih manjših parazitov. Ker bo količina teh, ki se bodo sprostili iz odmrlih večjih parazitov manjša, boste z njimi lažje opravili. Celoten proces lahko traja kar nekaj časa, zato je potrebno vztrajati.

Ponovimo: Katero je zlato pravilo zappanja? Začnite pri najmanjših, nadaljujte pri največjih in se nato vrnite na manjše parazite. Frekvence, ki jih uporabite za vse različne parazite, najdete v frekvenčnih listah.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja