Zapperji in frekvenčne liste

V zadnjih sto letih so mnogi uporabniki spoznali neprecenljivo vrednost Zapperjev pri domači uporabi. Učinki delovanja izbranih frekvenc po različnih frekvenčnih listah izredno pozitivno delujejo na izboljšanje stanja telesa. Frekvence ETDFL imajo točno določene vloge v točno določenih celicah, tkivih in organih v telesu. Delujejo namreč ciljano. Več informacij o različnih Zapperjih in frekvenčnih listah:

11. Harmonična Resonančna Frekvenca

Nekateri aparati imajo možnost poleg osnovnih frekvenc možnost uporabe tudi 11. Harmonične Resonančne Frekvence (Resonant Light in Zapper-Pro). Pri tem gre lahko tudi za dodaten aparat, ki se priključi na osnovnega.

Ne glede na to, ali gre za osnovni ali dodatni aparat, je bistveno, da pri terapijah z 11. Harmonično Resonančno Frekvenco istočasno v telo dobite dve fazno sinhronizirani frekvenci v obliki kvadratnega vala. Ena frekvenca mora biti točno 11x višja od druge.

11. frekvenca odpira celice za lažji in globlji vstop frekvence v samo celico v telesu. Z drugimi besedami: z uporabo 11. harmonične resonančne frekvence se izboljša delovanje osnovnih frekvenc. Poveča se njihov doseg, kar pomeni, da frekvenčna terapija doseže tudi tiste celice, ki so bile doslej težko ali popolnoma nedosegljive. Najpogosteje se uporablja frekvenčna lista ETDFL, razlog za to pa je v tem, da je to edina lista, ki se vsako leto posodablja.

11. harmonična resonančna frekvenca odpira novo področje delovanja samih Zapperjev in razširja njihovo uporabo in še poveča njihovo učinkovitost pri veliko bolj zapletenih stanjih telesa.

Terapije s kombinacijo glavne frekvence in 11. harmonične resonančne frekvence se uporabljajo predvsem pri resnih, slabih stanjih telesa in pri kronično slabem počutju. Priporočljiva je uporaba največ 2 krat dnevno. Telo mora namreč imeti dovolj časa, da izloči odpadne snovi. Tudi pri tovrstnih terapijah je pomembno, da v telo preko dneva vnesemo dovolj veliko količino vode - vsaj 2 litra.

Enako kot pri osnovni uporabi Zapperjev, se uporaba 11. harmonične resonančne frekvence odsvetuje nosečnicam, bolnikom s srčnim spodbujevalnikom ali defibrilatorjem, epileptikom in shizofrenikom.

Kaj je 11th Harmonic Resonance Frequency?

11. Harmonična resonančna frekvenca

Če ste kdaj igrali na inštrument ali preprosto potrkali po kateremkoli predmetu, ste imeli opravka s harmonično resonančno frekvenco. Vse na Zemlji in v vesolju vibrira na določeni frekvenci. Vsak objekt ali material ali organizem v vesolju obstaja z določeno frekvenco vibracij. To je frekvenca, ki resonira ob dotiku s predmetom ali organizmom. Predstavimo jo lahko kot val z osnovno frekvenco in njenimi harmoniki. Predmeti, organi, celice, virusi, bakterije... imajo lahko tudi niz frekvenc, kar že poznamo iz frekvenčne liste ETDFL.

Vsak kos snovi ima resonančno frekvenco ali niz frekvenc, ker je vsa snov sestavljena iz atomov. Atome tvorijo elektromagnetni valovi, ki imajo določeno frekvenco. Ko ti atomi tvorijo večji kos snovi, je frekvenca elektromagnetnih valov frekvenca te snovi.

Harmonične resonančne frekvence 2. 5. 7. in 11. je začel preučevati že Pitagora. Harmonične resonančne frekvence so napetosti ali tokovi, ki delujejo kot večkratnik osnovne frekvence. Najdemo jih v strojništvu, glasbi, medicini... 11. harmonično frekvenco oz. 11. harmonik so uporabljali skladatelji klasične glasbe, na njej pa temelji tudi večina astroloških kart. Dr. Anthony Holland, profesor in glasbenik je s svojo ekipo v sodelovanju z znanstveniki, ki proučujejo raka, dokazal, da 11.harmonična frekvenca odpira celice za globlji vstop osnovne frekvence in pomaga pri uničevanju patogenih celic v telesu.

O tem odkritju in raziskavah preberite tukaj.

Naše telo je kot simfonični orkester. Vsaka celica ima svojo naravno resonanco, ki prispeva k našemu harmoničnemu zdravju.