Bachove cvetne esence so alternativna terapija, ki se uporablja za čustvene težave in bolečine. Izdelane so iz izvlečkov cvetov divjih rastlin. Edward Bach, medicinski zdravnik in homeopat ter strokovnjak za homeopatijo, je te esence razvil v začetku 20.stoletja.

Bachove esence so nastale v 20. in 30. letih prejšnjega stoletja. Dr. Bach je odkril, da negativna čustvena stanja, kot sta strah in tesnoba, pogosto povzročajo bolezni. Identificiral je 38 rastlin, za katere je ugotovil, da vsebujejo energijo, ki lahko olajša negativna čustva. Vsaka esenca se osredotoča na specifično čustveno stanje.

Raziskoval je pozitivno in harmonično energijo, ki jo določeni cvetovi oddajajo in kako ta energija uravnava čustveno neravnovesje. Njegovo delo je vodilo do celostne filozofije, ki poudarja pomembnost črpanja življenjske moči iz neokrnjene narave, da bi obnovili naše psihofizično ravnovesje in dobro počutje.

Esence so pripravljene iz svežih cvetov ali rastlin, ki so najprej namočene v naravno izvirsko vodo. Mešanica se nato izpostavi svetlobi ali zavre, da nastane matična tinktura. Ta tinktura se nato razredči z žganjem ali drugim alkoholom in se uporablja kot zdravilo.

Bachove esence so razvrščene v sedem širokih psiholoških vzrokov za bolezni: strah, negotovost, pomanjkanje zanimanja za trenutne okoliščine, osamljenost, preobčutljivost na vplive in ideje, žalost ali obup in skrb za druge na račun samega sebe.

Vsaka Bachova esenca ima svojo frekvenco, s katero vpliva na naše telo. Z uživanjem kapljic (v obliki tekočin, tablet, pršil, krem za kožo in soli za kopel) določene esence to frekvenco vnesemo v telo, energija rastline se prenaša preko prebavnega sistema in se nato razširi po telesu, kar omogoča doseganje želenih učinkov.

Frekvenco določene esence pa v telo lahko vnesemo tudi s pomočjo frekvenčnih generatorjev direktno preko elektrod ali s skalarnimi valovi. Na ta način še hitreje delujemo tudi na mitohondrije. V vsakem primeru gre za prenos življenjske moči v celice telesa, kar vodi do izboljšanja energijskega ravnovesja in spodbujanja naravnih samozdravilnih mehanizmov.

 

Frekvence za vsako posamezno esenco lahko vnesete v vaš frekvenčni generator. Programe lahko sestavljate glede na vaše želje in potrebe. Priporočamo uporabo aparata Zapper-Pro, kako lahko sestavite posamezne programe, pa si oglejte na povezavah v nadaljevanju.

Bach 39, Rescue Remedy - Rešilno zdravilo

  • Češnjelika sliva 262,01 Hz - vnos v Zapper-Pro: 262 Hz
  • Navadni srobot 415,26 Hz - vnos v Zapper-Pro: 415 Hz
  • Žlezava nedotika 463,06 Hz - vnos v Zapper-Pro: 463 Hz
  • Popon ali Sončece 277,99 - vnost v Zapper-Pro: 278 Hz
  • Betlehemska zvezda 276,57 Hz - vnos v Zapper-Pro: 277 Hz

Sestavite lahko naslednji program: 262 Hz, 415 Hz, 463 Hz, 278 Hz, 277 Hz, 262 Hz, 415 Hz, 463 Hz, 278 Hz, 277 Hz. Na ta način bo vaš tretma trajal 30 minut, z vsako od navedenih frekvenc 6 minut.

Bach 39 se lahko uporabi v različnih kombinacijah še z drugimi esencami.

Strah

Frekvence v tem sklopu v nas podpirajo pozitivne sile, kot so pogum, spokojnost, duševna harmonija, krepitev samozavesti in zaupanje v življenje. Rdeča barva, ki je povezana s korensko čakro, simbolizira kri, srce in mišice. Ta barva spodbuja aktivnost, strast in nasprotujoča si čustva, kar prispeva k uravnoteženosti telesa in uma.

PREBERI VEČ

Dvom

Frekvence v tem sklopu v nas prebudijo pozitivne sile, ki vključujejo iskanje lastnega jaza, odločnost, stabilnost, samozavedanje, vztrajnost pri odkrivanju samega sebe in svoje življenjske poti. Oranžna barva, ki je povezana s sakralno čakro, greje, a ne peče. Simbolizira konstantno energijo, ki je ključnega pomena pri odpravljanju negotovosti in spodbuja pozitivna čustva ter ravnotežje uma in telesa.

PREBERI VEČ

Nezanimanje za sedanjost

Frekvence v tem sklopu v nas podpirajo pozitivne sile, kot so jasnost, ustvarjalnost, navdih, sočutje in sposobnost komunikacije. Tu se spodbudi ravnovesje uma in telesa, kar vodi k večji zavesti o sebi in povezanosti z našo življenjsko energijo. Rumena barva, povezana z solarno (pleksus) čakro, predstavlja osebno moč, samozavest in notranjo harmonijo. Ta barva simbolizira toploto, svetlobo in radost ter je tesno povezana s soncem, ki predstavlja pozitivnost in energijo. Rumena barva blaži nezadovoljstvo, pomaga pri učenju, krepi koncentracijo in voljo.

PREBERI VEČ

Osamljenost

Frekvence v tem sklopu v nas prebudijo pozitivne sile, kot so modrost, prizanesljivost, mir in poslušanje bližnjega. Zelena barva, povezana s srčno čakro, simbolizira ravnovesje, umirjenost in sprostitev. Ta barva spodbuja odprtost do sočloveka, samoopazovanje in prožne misli, kar prispeva k uravnoteženosti telesa in uma.

PREBERI VEČ

Preobčutljivost in podrejenost tujemu vplivu

Frekvence v tem sklopu v nas aktivirajo pozitivne sile, kot so občutek neodvisnosti pri lastnih odločitvah in dejanjih, umirjenost in vedrina v konfliktnih situacijah ter odločnost pri ukrepanju. Modra barva, povezana z grleno čakro, simbolizira umirjenost, mir, neskončnost in sprostitev. Ta barva prispeva k uravnoteženosti telesa in uma ter spodbuja jasno komunikacijo in izražanje lastnih misli in čustev.

PREBERI VEČ

Obup, vdanost v usodo

Frekvence v tem sklopu v nas prikličejo pozitivne sile, kot so samozaupanje, moč za opravljanje lastnih dolžnosti, volja do ponovnega odkritja svojega bojevitega duha, sprejemanje samega sebe in svojih omejitev, podpora ter prečiščevanje duha in telesa. Indigo modra barva, povezana s čelno čakro, simbolizira globino morja in spodbuja intuicijo ter meditacijo. Ta barva prispeva k uravnoteženosti telesa in uma, spodbuja notranje razumevanje in duhovno rast.

PREBERI VEČ

Pretirana skrb za druge

Frekvence v tem sklopu v nas prikličejo pozitivne sile, kot so ljubezen, pozornost brez pogojevanja, diskretna prisotnost s potrpežljivostjo in prijaznostjo, strpnost, zaupanje v druge, razumevanje, naklonjenost in prizanesljivost do sebe in drugih. Vijolična barva, povezana s kronsko čakro, simbolizira duha in vpliva na podzavest ter podpira duhovno moč in navdih. Vijolična pomirja, ne da bi zavirala življenjske energije, in prispeva k uravnoteženosti telesa in uma.

PREBERI VEČ

Bachove cvetne esence

Bachove cvetne esence s frekvencami v Hz

Frekvence v Zapper-Pro lahko vnašate skladno z informacijami, ki jih najdete pod posameznimi psihološkimi kategorijami zgoraj ali pa sestavite program po svoje. Lahko vnesete tudi eno samo frekvenco v celoten program in na ta način izvajate 30-minutni tretma z eno bachovo esenco. Priporočamo tudi uporabo skalarnih valov, kar lahko dosežete z F-Genom, ki ga priključite neposredno v Zapper-Pro.

Za več informacij spodaj lahko kliknete na posamezno esenco.

Cvet prisotnosti predstavlja sprejemanje lastnih občutkov in iskanje pristnosti. S tem sebi dajemo spoštovanje ter se osvobajamo notranje napetosti in potlačenih problemov. Ko sprejemamo svoje občutke, okrepimo svoje srce in lažje sprejmemo vse izzive, ki nam jih življenje prinese. V Zapper-Pro vnesemo 310 Hz.

Cvet razumevanja je zelo pomemben za naše duševno zdravje. Če želimo premagati svoje strahove, moramo najprej razumeti, od kod prihajajo. S pomočjo tega cveta lahko dosežemo pravo razumevanje svojih strahov in se z lahkoto spopademo z življenjem. Prav tako bomo lahko opustili nedoločene in nerazumljive strahove ter zle slutnje ter pridobili mirnost in sprostitev. Zato, če se počutite prestrašeni ali zaskrbljeni, si lahko pomagate s cvetom razumevanja, ki vam bo pomagal stopiti na pot k boljšemu počutju. V Zapper-Pro vnesemo 392 Hz.

Cvet sprejemanja v sebi nosi sporočilo, da je sprejemanje ključnega pomena za notranji mir. Zavedamo se svojih slabosti in pomanjkljivosti, vendar se ne obsojamo zaradi njih. Namesto tega se osredotočimo na dobro v sebi in okoli sebe. Zavrnemo nestrpnost, razdraženost in kritičnost ter pridobimo razumevanje in sprejemanje drugih ter sočutje. Sprejemanje je proces, ki nam omogoča, da se osvobodimo negativnih čustev in se povežemo z notranjim mirom. V Zapper-Pro vnesemo 491 Hz.

Cvet notranje moči predstavlja spodbudo k razvijanju poguma, da naredimo prostor zase v svojem življenju. V tem procesu opustimo pretirano ustrežljivost in popustljivost do drugih ter pridobimo notranjo moč, ki nam pomaga postavljati jasne meje in se zavzemati zase. S tem se izognemo preobremenjenosti ter hkrati ohranjamo zdrave odnose z drugimi. V Zapper-Pro vnesemo 385 Hz.

Cvet zaupanja vase je cvet, ki nam pomaga, da se naučimo zaupati svojim notranjim občutkom in modrosti. Zavedamo se, da imamo v sebi vse, kar potrebujemo, da se odločimo in sprejmemo prave odločitve za naše življenje. Ko zaupamo svojemu notranjemu glasu, opustimo neodločnost, dvome v pravilnost svojih odločitev in potrebo po iskanju potrditve in nasvetov drugih. Namesto tega, razvijemo notranje zaupanje, ki nam pomaga v lastni presoji in sprejemanju odločitev, ki so najboljše za nas. V Zapper-Pro vnesemo 292 Hz.

Cvet ustvarjalnosti predstavlja zavedanje, da imamo nadzor nad svojimi mislimi in dejanji. Opustimo strah pred izgubo nadzora nad sabo ter težke in destruktivne misli, ki nas ovirajo na poti k ustvarjalnosti. S pridobivanjem umirjenosti in preusmeritvijo misli v ustvarjalne smeri lahko izrazimo svojo edinstveno kreativnost ter se odpremo novim možnostim in izkušnjam v življenju. V Zapper-Pro vnesemo 262 Hz.

Cvet učenja simbolizira odprtost za nove priložnosti in možnosti za rast. Sprejemam svoje napake kot del učnega procesa ter se osredotočam na razvoj svojih sposobnosti. Opustim navade, ki mi preprečujejo napredovanje, in ponavljanje istih napak. Namesto tega pridobim zavedanje svojih življenjskih izkušenj in se učim iz njih, da lahko grem naprej v življenju z več modrosti in samozavesti. V Zapper-Pro vnesemo 426 Hz.

Cvet prave ljubezni nam sporoča, da je ljubezen svobodna in brezpogojna. Sprejemamo ljudi takšne, kot so, in jih ljubimo brez pričakovanj ali manipulacij. Opustimo pogojno ljubezen, posesivnost in druge oblike negativnosti, ki ovirajo pristen stik z drugimi. Znotraj tega cveta prave ljubezni se razvije občutek domačnosti in povezanosti z drugimi. V Zapper-Pro vnesemo 489 Hz.

Cvet prizemljenosti predstavlja življenje v sedanjem trenutku, brez prevelikega obremenjevanja s prihodnostjo. Z opuščanjem miselne raztresenosti, zmedenosti, medlosti in zasanjanosti se odpre prostor za pozornost, jasnost misli ter ustvarjalno domišljijo. To nam pomaga ohraniti ravnovesje in občutek stabilnosti v življenju, ter nam omogoča uživanje v vsakem trenutku. V Zapper-Pro vnesemo 415 Hz.

Cvet očiščenja nas uči, da zunanje nepopolnosti ne morejo zmotiti našega notranjega miru. Opustimo občutek sramu in nečistosti ter obsesivno ponavljajoče se obnašanje, in namesto tega pridobimo občutek očiščenja. S tem se osvobodimo misli in razvijemo popolnost ter lepoto harmonije v sebi. V Zapper-Pro vnesemo 359 Hz.

Cvet lahkotnosti nam pomaga, da se spoprimemo s svojimi delovnimi obveznostmi z občutkom moči in sposobnosti. Z opuščanjem dvomov, malodušnosti in notranjega občutka nezmožnosti, ki lahko nastanejo zaradi prevelike količine dela, pridobimo občutek lahkotnosti in užitek pri opravljanju nalog. S tem se lažje spoprimemo s svojimi obveznostmi in dosežemo svoje cilje z manj stresa in napora. V Zapper-Pro vnesemo 463 Hz.

Cvet motivacije nas spodbuja k prebujanju naše ustvarjalne energije in iskanju načinov za izboljšanje situacije. Opustimo občutke črnogledosti in potrtosti, ki nas ovirajo na poti do uspeha. Namesto tega se odločimo za lažje sprejemanje okoliščin ter razvijemo svojo ustvarjalnost, s katero bomo našli ustrezne rešitve za svoje izzive. S pomočjo tega cveta zbiramo modrost in moč, ki nam bosta pomagali doseči naše cilje. V Zapper-Pro vnesemo 266 Hz.

Cvet upanja predstavlja notranjo moč, ki nam pomaga premagati življenjske napore. Sposobni smo se soočiti s težkimi situacijami, opustiti obup in preseči občutke brezizhodnosti. S pomočjo cveta upanja razvijemo notranjo vzdržljivost, ki nam omogoča, da kljub težkim izzivom ostajamo zbrani in optimistični. V Zapper-Pro vnesemo 424 Hz.

Cvet poslušanja nas uči, da lahko z igrivostjo premagamo vse težave. Opustimo pretirano osredotočenost nase, stalno govorjenje o svojih problemih in strah pred samoto. Namesto tega razvijemo distanco do svojih težav ter posluh in sočutje do problemov drugih. S tem pa pridobimo sposobnost igrivega reševanja težav in odprtost za nove priložnosti in izkušnje v življenju. V Zapper-Pro vnesemo 302 Hz.

Cvet srčnosti nas uči, da odpremo svoje srce sebi in drugim ter se znebimo jeze, trdosrčnosti, neusmiljenosti, besa, sumničavosti, ljubosumja in zamer. S tem pridobimo notranji občutek plemenitosti, širino duha in širokogrudnost do drugih, kar nas vodi k izpolnjujočim medsebojnim odnosom in življenju polnemu srčnosti. V Zapper-Pro vnesemo 479 Hz.

Cvet sedanjosti predstavlja sprejemanje sedanjega trenutka in življenja v sedanjosti. Zavedam se, da so pretekli dogodki in izkušnje del mene in me bogatijo. Opustim hrepenenje po preteklosti in življenje v njej ter se usmerim v sedanjost. Sprejemam sedanjost, saj se zavedam, da mi vsak trenutek prinaša priložnost za novo izkušnjo in rast. V Zapper-Pro vnesemo 413 Hz.

Cvet zanimanja nam pomaga vrniti svežino v vsakdanje življenje. Opustimo mentalno izčrpanost, občutek ponedeljkovega jutra in enoličnost vsakdana ter pridobimo okrepljeno pozornost, zanimanje in navdušenje do dela. S tem lahko vsak dan dojemamo kot nov izziv, ki nas bogati z novimi izkušnjami in spoznanji ter nam omogoča rast in razvoj. V Zapper-Pro vnesemo 257 Hz.

Cvet potrpežljivosti pomaga pri lažjem sodelovanju z drugimi. Opustim nepotrpežljivost, impulzivnost, nemirnost in živčnost ter pridobim notranjo mirnost, potrpežljivost in sprejemanje, da je včasih treba počakati. S tem razvijem večjo sposobnost poslušanja drugih ter razvijem empatijo in razumevanje. V Zapper-Pro vnesemo 463 Hz.

Cvet samozavesti pomaga osebi, da postane drznejša in dejavnejša v svojem življenju. Z opuščanjem občutka manjvrednosti, pretirane skromnosti in pričakovanja neuspeha pridobi notranjo drznost in samozavest, kar omogoča, da se oseba bolj odločno sooči z izzivi in prevzame odgovornost za svoje življenje. S tem postane proaktivna in usmerjena k doseganju svojih ciljev, kar ji prinese večjo življenjsko zadovoljstvo. V Zapper-Pro vnesemo 337 Hz.

Cvet hrabrosti mi pomaga, da ne poznam strahu. Opustim sramežljivost in znane strahove ter pridobim pogum in notranjo moč, da se lažje izrazim in soočim z izzivi, ki mi jih prinaša življenje. Z njegovo pomočjo imam več zaupanja vase in verjamem, da bom kos vsaki situaciji, ki se mi bo znašla na poti. V Zapper-Pro vnesemo 492 Hz.

Cvet luči mi pomaga prižgati sonce in okrepiti notranjo svetlobo v sebi. S tem opustim žalost, otožnost in nemoč, in pridobim upanje, lahkotnost, življenjsko moč ter navdušenje za prihodnost. Svetloba, ki jo nosim v sebi, mi pomaga osvetliti poti drugim, da se tudi sami lahko naučijo zažigati sonce v svojem življenju. V Zapper-Pro vnesemo 281 Hz.

Cvet oddiha mi pomaga, da se lažje sprostim in si privoščim počitek, ko ga potrebujem. Opustim trmoglavo vztrajanje pri delu in izčrpanost, ki bi me lahko pripeljala do izgorelosti. S pridobitvijo lahkotnosti in igrivosti si lažje vzamem čas zase, kar mi omogoči, da se vrnem k svojim vsakodnevnim obveznostim osvežen in poln novih idej. V Zapper-Pro vnesemo 318 Hz.

Cvet poživljanja nam pomaga, da napolnimo svoje baterije, ko začutimo, da smo izčrpani. Vendar, da bi lahko to naredili, moramo opustiti pretirano izčrpavanje samega sebe in razsipanje svoje življenjske energije. S tem, ko se naučimo prisluhniti svojemu telesu in se odpočiti, lahko oživimo ter pridobimo nove moči za soočanje z izzivi vsakdana. S cvetom poživljanja se lahko naučimo pomembnosti skrbi zase ter kako si vzeti čas za počitek in regeneracijo. V Zapper-Pro vnesemo 432 Hz.

Cvet odgovornosti nas uči, da prevzamemo odgovornost za svoja dejanja in posledice, ki jih imajo na svet okoli nas. Pomembno je, da se zavedamo svojih napak in jih sprejemamo kot del svojega razvoja. Namesto da se oklepamo občutkov krivde in greha, se moramo naučiti, kako se iz njih učiti in rasti. Prepoznavanje lastnih napak nam omogoča, da jih lahko popravimo in se premaknemo naprej v življenju. S tem pridobimo tudi spontanost in svobodo, da izrazimo sebe in naredimo tisto, kar je za nas prav, ter sprejemamo lastno preprostost kot del svoje edinstvenosti. V Zapper-Pro vnesemo 255 Hz.

Cvet zaupanja nam omogoča, da negujemo skrb za druge, vendar ne pozabimo na lastne potrebe. Sprejmemo, da smo vsi povezani in da lahko z vzajemno podporo dosežemo največ. Opustimo pretirano skrb za druge, saj lahko to pripelje do lastne izčrpanosti. Namesto tega se naučimo zdrave skrbi za druge, hkrati pa tudi zase. S tem pridobimo zaupanje v druge in v nas samih. V Zapper-Pro vnesemo 292 Hz.

Cvet miru nas uči, da je notranji mir največje bogastvo. Zavedamo se, da ne moremo nadzorovati vseh dogodkov v našem življenju, toda z zavestnim pristopom in zaupanjem vase lahko ohranimo notranjo moč, tudi v najtežjih situacijah. Sprejemanje tega, kar je, in opuščanje preganjavice, nočnih mor ter občutka tlačenja in prisile nas osvobaja notranjega nemira. S tem pridobimo hrabrost in občutek notranjega miru, ki nam pomaga premagati izzive in se soočiti z vsemi situacijami z zbranostjo in jasnostjo. V Zapper-Pro vnesemo 278 Hz.

Cvet izvirnosti nas uči, da uživamo v procesu doseganja svojih ciljev, ne le v končnem rezultatu. Da bi dosegli to notranjo svobodo, moramo opustiti svojo togost in preveliko strogost do sebe. Namesto tega bi morali postati bolj gibki, zamenjati zunanje ideale s tistimi notranjimi in uživati v poti, ki nas bo vodila do naših ciljev. Ko smo svobodni, da sledimo svojim sanjam in ustvarjamo po svoji izvirnosti, življenje postane polno navdušenja in smisla. V Zapper-Pro vnesemo 452 Hz.

Cvet celovitosti predstavlja notranjo harmonijo, v kateri se lažje odločamo in sledimo svojim ciljem. S tem ko opustimo razdvojenost, nezanesljivost, izgubljanje časa in neodločenost, pridobimo notranji mir in ravnovesje, kar nam omogoča jasnost izbire. Ko smo celoviti, delujemo iz sebe, iz svoje notranje naravnanosti in vrednot, kar nas vodi k bolj smiselnim in izpolnjujočim odločitvam. S tem, ko živimo celovito življenje, postajamo bolj povezani z lastno notranjo modrostjo in intuicijo ter tako lahko lažje sledimo svoji resnični življenjski poti. V Zapper-Pro vnesemo 307 Hz.

Cvet tolažbe nam pomaga pri sprejemanju in obvladovanju težkih čustev, ki se pojavijo v življenju. Ko se soočimo s stresnimi situacijami, se lahko znajdemo v stanju šoka, kar lahko povzroči občutek nemoči in izgubljenosti. S cvetom tolažbe se naučimo, kako tolažiti in pomiriti sebe ter druge, kar nam daje občutek notranjega miru in poživitve. Z opuščanjem stanj šoka in sprejemanjem tolažbe, se odpira pot za celjenje in ponovno vzpostavitev ravnovesja v našem življenju. V Zapper-Pro vnesemo 277 Hz.

Cvet preobrazbe predstavlja sposobnost, da se osvobodimo negativnih misli in občutkov ter prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. S tem v mislih lahko rečemo, da smo mojstri svoje usode in da imamo vso moč za izbiro svoje poti. Če opustimo občutek praznine, zlomljenosti in obupanosti, lahko dosežemo preobrazbo našega notranjega sveta. S tem bomo osvojili obnovljeno upanje in obnovljeno vero vase. V Zapper-Pro vnesemo 422 Hz.

Cvet umiritve mi pomaga, da sem navdihujoč z dobrim zgledom, vendar se zavedam, da je pretirano navdušenje in zagnanost lahko moteča in odklonilna. Zato sem se odločil opustiti to nagnjenje in pridobiti umirjenost, notranje ravnovesje in mir, ki bodo pomagali pri izražanju mojega navdušenja na način, ki bo sprejemljiv za vse. V Zapper-Pro vnesemo 409 Hz.

Cvet modrosti me usmerja, da na nežen način pomagam drugim rasti. Opustim občutke premoči in nadvlade ter raje uporabim plemenite sposobnosti vodij. Moja železna volja se preobrazi v potrpežljivost, kar mi omogoča, da sprejemam različna mnenja in pristope. S tem pridobim razsvetljenje in modrost, ki mi pomaga sprejeti prave odločitve in živeti življenje, polno harmonije in zadovoljstva. V Zapper-Pro vnesemo 384 Hz.

Cvet stanovitnosti se kaže v naši zmožnosti, da se zanesemo nase in sledimo lastnim idealom, kljub mnenju drugih. V tej stanovitnosti najdemo trdnost in pogum, da stopimo na pot novega začetka. Tako postajamo zanesljiv temelj za naše lastne korake in hkrati tudi podpora drugim, ki nas obkrožajo. Ko smo stanovitni, namreč lahko dajemo navdih in trdnost tudi drugim ter jih spodbudimo, da z nami stopijo na pot novih priložnosti. V Zapper-Pro vnesemo 261 Hz.

Cvet prijateljskih stikov predstavlja sprejemanje drugih ljudi in njihovih idej, hkrati pa izražanje svoje notranje modrosti in izkušenj. Sprejemam drugačnost in občudujem raznolikost posameznikov ter se ne oklepam svojega ega. Odprtim srcem prisluhnem drugim, se naučim iz njihovih izkušenj in delujem v smeri skupnega dobrega. S svojo notranjo modrostjo in spoštljivim odnosom gradim prijateljske stike, ki so temelj za kvalitetne in zadovoljujoče medosebne odnose. V Zapper-Pro vnesemo 428 Hz.

Cvet jasnosti misli me vodi k notranjemu miru in harmoniji. S svojo zmožnostjo, da zjasnim in pomirim svoje misli, se osvobodim ponavljajočih se misli, ki me obremenjujejo in motijo koncentracijo. Z opuščanjem nespečnosti in stresa, pridobim globok notranji mir, ki mi omogoča jasno delovanje in izražanje v vsakdanjem življenju. S tem cvetom pridobim zmožnost, da svoje misli usmerjam v pravo smer in živim življenje v skladu s svojimi resničnimi željami in vrednotami. V Zapper-Pro vnesemo 247 Hz.

Cvet življenjskega smisla mi pomaga, da življenju dajem pravi namen. S tem, ko opustim neodločenost, negotovost in zavlačevanje, pridobim jasne cilje, življenjsko poslanstvo in poklicanost. Zavedam se svojega namena v življenju in se osredotočam na tisto, kar je zame resnično pomembno. To mi daje moč in motivacijo, da vsak dan živim polno in smiselno življenje. V Zapper-Pro vnesemo 430 Hz.

Cvet prebujenja me navdihuje, da se zavedam vseh lepot življenja. Opustim nezanimanje in ravnodušnost ter se dvignem nad vsakdanje življenje. S svojo prebujeno energijo sem pripravljen premagovati življenjske izzive in odkrivati nove priložnosti. Z zavestjo, da je življenje dragoceno in ga je treba ceniti, najdem smisel namena in globoko zadovoljstvo. V Zapper-Pro vnesemo 350 Hz.

Cvet zagnanosti me spodbuja, da ne iščem krivde pri drugih ali v usodi, ampak prevzamem vajeti svojega življenja v svoje roke. Opustim pritoževanje in obtoževanje drugih ter se odrečem vlogi žrtve. Namesto tega pridobim zavedanje o svoji moči ustvarjalnosti in prevzemam odgovornost za svoje dejanja. Skozi ljubeč odnos do sebe in drugih dosežem visoke cilje in ustvarjam pozitivno spremembo v svetu. V Zapper-Pro vnesemo 265 Hz.