V današnjem hitrem in stresnem svetu je izjemnega pomena skrbeti za optimalno zdravje in dobro počutje. Eden izmed načinov za izboljšanje vašega splošnega zdravja je uporaba vodikove vode in frekvenčnih terapij.

Da bi izkoristili vse koristi vodika in frekvenc je pomembno izbrati kakovosten zapper ter generator vodikove vode.

Pri generatorju vodikove vode je pomembno predvsem to, da omogoča proizvodnjo najmanj terapevtske količine vodika v vodi in ogrevanje vode na nekaj več kot 40°C. Topla vodikova voda namreč omogoča optimalno absorpcijo vodika v telesu. Aparat, ki izpolnjuje te zahteve, lahko najdete na https://zapper-pro.si/izdelek/generator-vodikove-vode-v8/. Aparat V8 ponuja standardno in povečano proizvodnjo vodika ter samodejno ogrevanje vode na 42°C.

Pri izbiri zapperja pa moramo biti pozorni na to, da ima možnost širokega izbora frekvenc (od 1 do milijon Hz), da ima frekvence stabilne in brez popačenja ter možnost uporabe dodatne opreme. Pri dodatni opremi je pomembna skalarna energija, pulzna magnetna terapija in še posebej 11.harmonična resonančna frekvenca. Za še boljše rezultate in celovito podporo vašemu zdravju lahko izberete Zapper-Pro, ki ga najdete na naslednji povezavi: https://zapper-pro.si.

Za izbor frekvenc oz. frekvenčnih nizev priporočamo frekvenčno listo ETDFL, ki jo brezplačno prejmete tukaj: https://zapper-pro.si/delovanje/e-t-d-f-l-slovenska-izdaja/

Vodikova voda kot podpora frekvenčnim terapijam za boljše rezultate

Razstrupljanje in podpora delovanju jeter in ledvic: Vodikova voda zmanjšuje oksidativni stres, kar spodbuja delovanje jeter in ledvic in omogoča učinkovitejše razstrupljanje telesa. Frekvenčne terapije podpirajo delovanje teh organov in prispevajo k zmanjšanju bremena mikroorganizmov, kar dodatno podpira razstrupljevalne procese.

Povečana energija, izboljšanje športne zmogljivosti in regeneracije: Antioksidativne lastnosti vodikove vode zmanjšujejo utrujenost, medtem ko frekvenčne terapije z zapperjem zmanjšujejo negativne učinke parazitskih ali bakterijskih okužb ter izboljšujejo splošno telesno stanje, prekrvavitev in energetsko ravnovesje.

Izboljšanje imunske funkcije in lajšanje simptomov alergij: Vodikova voda zmanjšuje oksidativni stres in vnetje, kar krepi imunski sistem. Frekvenčne terapije prispevajo k boljšemu ravnotežju mikroorganizmov, lajšanju simptomov alergij in izboljšanju imunske funkcije.

Spodbujanje celjenja ter zdravja kosti, sklepov in mišic: Vodikova voda zmanjšuje vnetja, kar pospešuje celjenje poškodb, medtem ko frekvenčne terapije spodbujajo boljše delovanje celic, ki so odgovorne za obnovo tkiv, in podpirajo zdravje kosti, sklepov ter mišic, zlasti pri boleznih, kot so artritis, artroza in fibromialgija.

Izboljšanje kognitivne funkcije, zmanjšanje stresa in izboljšanje razpoloženja: Vodikova voda prispeva k ohranjanju zdravih možganskih celic in izboljšanju kognitivnih funkcij, medtem ko frekvenčne terapije z zapperjem vplivajo na ravnovesje nevrotransmiterjev in energetsko ravnovesje, kar podpira duševno zdravje in splošno dobro počutje.

Podpora prebavi, uravnavanje telesne teže in hormonskega ravnovesja: Vodikova voda vzdržuje zdravo črevesno floro, kar pripomore k boljši prebavi in absorpciji hranil. Frekvenčne terapije uravnavajo mikroorganizme v prebavnem traktu, kar omogoča optimalno absorpcijo hranil in podpirajo zdravje prebavnega sistema. Poleg tega vodikova voda in frekvenčne terapije pomagajo uravnavati hormonsko ravnovesje, kar lahko vpliva na telesno težo, rast, razvoj, presnovo in razpoloženje.

Zmanjšanje simptomov kroničnih bolezni: Vodikova voda in frekvenčne terapije delujejo sinergijsko in tako zmanjšujejo simptome kroničnih bolezni, kot so diabetes, srčno-žilne bolezni, avtoimunske bolezni in nevrološke motnje. Zmanjšanje oksidativnega stresa, vnetja in izboljšanje imunske funkcije lahko pomagajo ublažiti simptome teh bolezni in izboljšati kakovost življenja.

Preprečevanje staranja in podpora zdravju kože: Antioksidativne lastnosti vodikove vode pomagajo upočasniti proces staranja tako, da zmanjšujejo nastanek prostih radikalov, ki lahko poškodujejo celice. Poleg tega frekvenčne terapije izboljšujejo mikrocirkulacijo, kar pomaga pri prehrani kože in spodbuja njeno obnovo. Skupaj vodikova voda in frekvenčne terapije pomagajo vzdrževati zdravje kože, izboljšujejo njen videz in zmanjšujejo znake staranja.

Izboljšanje zdravja zob in dlesni: Vodikova voda pomaga pri zmanjševanju vnetja in oksidativnega stresa v ustni votlini, kar izboljša zdravje zob in dlesni. Frekvenčne terapije z zapperjem pomagajo uravnavati mikroorganizme v ustni votlini, kar dodatno prispeva k boljšemu oralnemu zdravju.

Izboljšanje kakovosti spanja in zmanjšanje nespečnosti: Vodikova voda in frekvenčne terapije izboljšajo kakovost spanja in zmanjšajo nespečnost tako, da uravnavajo nevrotransmiterje, spodbujajo sprostitev in zmanjšujejo stres. Boljši spanec prispeva k boljšemu počutju in izboljšanju splošnega zdravja.

Več informacij:
SAMOZDRAVLJENJE z generatorjem vodikove vode V8
ANTIOKSIDANTI in ZDRAVJE
VODIK in MEDICINA
VPRAŠANJA in ODGOVORI o VODIKOVI VODI

11th HARMONIC RESONANT FREQUENCY
F-Gen
ZAPPER-PRO, 11-HRF, F-Gen in V8 - spletna trgovina