Samozdravljenje z generatorjem vodikove vode V8

S pomočjo molekularnega vodika lahko na naraven način pomagamo svojemu telesu in sprožimo samozdravljenje. S pitjem vodikove vode pride do izboljšanja na različnih področjih, med drugim sem spadajo srce, krvne žile, ledvice, sklepi, koža, možgani, imunski sistem...

Terapevtski učinek pitja vodikove vode pri povprečnem človeku* dosežemo pri dnevni dozi vsaj 1,6 mg. Ta minimalna količina je zelo pomembna za doseganje pozitivnih učinkov na zdravje. Pri nakupu generatorja vodikove vode zato bodite pozorni na količino vodika, ki ga naprava lahko proizvede. Če doseže 0,5 mg/l, boste morali za zaznaven učinek spiti več kot 3 litre dnevno, medtem ko bo pri 2 mg/l dovolj že manj kot liter. Več vodika lahko poveča koristi, ne morete pa pretiravati, saj se višek preprosto izloči.

* Minimalna količina molekularnega vodika za dosego terapevtskega učinka je 0,02 ppm/kg telesne mase, kar je 0,02 mg/kg. 0,02 ppm/kg predstavlja koncentracijo snovi v razmerju 0,02 mg snovi na vsak kilogram (kg). To pomeni, da mora oseba, ki tehta 80 kg, v telo dnevno vnesti 1,6 mg (0,02 mg/kg x 80 kg) molekularnega vodika. 

Dober generator vodikove vode deluje na elektriko, omogoča "proizvodnjo" vsaj terapevtske količine vodika v vodi in omogoča ogrevanje vode na nekaj več kot 40°C. Pomembno je namreč, da pijemo toplo vodikovo vodo. Če je voda hladna, jo telo hitreje izloči in na ta način zmanjšamo učinek. Če je voda vroča, se vodik hitreje izloči in spet zmanjšamo učinek. Ravno prav topla vodikova voda se v želodcu zadržuje ravno prav časa in v optimalnem času pride do tankega črevesja, kjer se vodik absorbira v telo. Na ta način maksimiziramo učinek vodikove vode.

Aparat, ki omogoča vse zgoraj našteto najdete na https://zapper-pro.si/izdelek/generator-vodikove-vode-v8/. Aparat V8 ima dve funkciji generiranja vodikove vode: standardno in povečano proizvodnjo vodika, poleg tega pa samodejno ogreje vodo na 42°C.

Pitje vodikove vode je priporočljivo tudi pri izvajanju frekvenčnih terapij, saj na ta način maksimiziramo učinek obeh terapij. Pri tem je izjemnega pomena, da uporabite Zapper, ki proizvaja kvadratni val in ima širok izbor frekvenc, ki so stabilne in brez popačenja. Takšen zapper je Zapper-Pro, ki ga najdete na spletni strani Zapper-Pro.

Vodikova voda deluje kot terapevtski antioksidant

V nasprotju z običajnimi in večjimi antioksidanti molekularni vodik (H2) lahko prehaja skozi celično membrano, saj je najmanjša molekula in edini antioksidant, ki lahko dostopa do celičnega jedra ter do mitohondrijev. Dokazano je, da pomaga pri zaščiti celic pred številnimi citotoksičnimi reaktivnimi kisikovimi spojinami.

Izjemna terapija je kombinacija uporabe frekvenc, ki podpirajo mitohondrijsko funkcijo in pitje vodikove vode. Katere frekvenčne terapije so primerne kot podpora mitohondrijem, preberite na naslednji povezavi: https://frequency-therapy-healing.com/prirocnik-za-uporabo-zapperjev/anti-age-terapije/skrivnost-vecne-mladosti-ali-kako-obnoviti-mitohondrije/

Molekularni vodik ima v medicini izjemne učinke, kar so potrdile številne raziskave. V primerjavi z drugimi antioksidanti, kot sta na primer vitamin C ali vitamin E, je vodik v prednosti, saj ne povzroča stranskih učinkov in ima veliko biološko uporabnost. Zaradi svoje majhnosti se zlahka difundira skozi celične membrane. Uporablja se lahko na več načinov, med drugim lahko vdihavamo vodikov plina ali pijemo vodikovo vodo. Te metode so se izkazale za učinkovite pri številnih boleznih, kot so srčne bolezni, Parkinsonova bolezen, presnovne motnje, vnetja in druge.

Več kliničnih študij je pokazalo, da je vodik varna in učinkovita možnost zdravljenja za nekatere bolnike. Študije so pokazale obetavne rezultate pri boleznih, kot so težave po srčnem zastoju, parkinsonovi bolezni, možganski kapi in drugih zato ima vodik vedno večji pomen tudi v medicini.

Kratkotrajni oksidativni stres, ki se pojavi zaradi ishemije (zmanjšanega pretoka krvi) ali vnetja, lahko povzroči resno škodo tkivom. Če je ta stres dolgotrajen, lahko povzroči številne bolezni, kot je na primer rak. Raziskave so dokazale, da ima vodikov plin (H2) antioksidativno vlogo, ki se lahko uporablja tako v preventivne kot tudi terapevtske namene. S pitjem vodikove vode lahko zaščitimo celice pred poškodbami, ki jih povzročijo nekatere vrste kisikovih molekul. Hkrati pa vodik ne vpliva na druge kisikove molekule, ki so za naše telo koristne. Vodikova voda prav tako lahko zmanjša poškodbe v možganih, ki jih povzroča oksidativni stres.

Hitrejše okrevanje + uravnavanje pH-vrednosti krvi

Dokazano je, da vodikova voda pospešuje okrevanje športnikov po intenzivnem treningu, saj izboljšuje mišično funkcijo z zmanjševanjem nabiranja mlečne kisline. Poleg tega vodikova voda pozitivno vpliva na alkalnost krvi pri zelo aktivnih ljudeh.

Intenziven trening lahko povzroči mišično utrujenost in bolečino zaradi kopičenja mlečne kisline in povečanega oksidativnega stresa. Študije na športnikih so pokazale, da pitje vodikove vode po vadbi zmanjšuje nabiranje mlečne kisline in pospešuje okrevanje mišične funkcije. Ta učinek je deloma posledica antioksidativnih in protivnetnih lastnosti molekularnega vodika, ki zmanjšuje oksidativni stres in vnetje, povezana z intenzivno vadbo.

Pri zelo aktivnih ljudeh se lahko krvna alkalnost zmanjša zaradi povečane proizvodnje in kopičenja mlečne kisline ter drugih presnovnih odpadkov. Nizka krvna alkalnost (ali acidoza) lahko negativno vpliva na športno zmogljivost in okrevanje. Raziskave so pokazale, da vodikova voda pomaga uravnavati krvno alkalnost pri športnikih, kar lahko izboljša njihovo splošno zdravje in zmogljivost.

Ko se mlečna kislina kopiči v mišicah in krvi, se pH krvi zniža, kar vodi do stanja, imenovanega acidemija ali metabolična acidoza. Za preprečevanje ali odpravljanje tega stanja je pomemben ustrezen počitek, hidracija z vodikovo vodo in prehrana. Za maksimiziranje učinka uživanja z vodikom bogate vode, priporočamo hkratno vsakodnevno izvajanje frekvenčnih terapij.

Primer iz frekvenčne liste ETDFL:
Acidoza [znižani pH zunajcelične tekočine] 490 730 800 2.500 132.600 347.500 377.650 597.500 775.950 925.310 [Hz]

Zmanjšuje vnetja

Obstajajo antioksidanti, ki lahko pomagajo v boju proti vnetjem, vendar niso selektivni. To pripelje do možnosti nevtralizacije tako škodljivih kot tudi koristnih prostih radikalov. Molekularni vodik deluje selektivno in cilja na slabe radikale, kot je hidroksilni radikal (OH-), za katerega je znano, da je izjemno strupen za naše celice.

Različni antioksidanti lahko pomagajo zmanjšati vnetja, vendar niso vsi selektivni. To pomeni, da lahko nevtralizirajo tako škodljive kot koristne proste radikale, kar lahko privede do neželenih učinkov. Molekularni vodik je selektiven antioksidant, ki cilja predvsem na hidroksilne radikale (OH-), ki so zelo strupeni za naše celice. Ta selektivnost omogoča molekularnemu vodiku, da učinkovito zmanjšuje vnetja, ne da bi povzročal škodo.

 Revmatoidni artritis je avtoimunska bolezen, za katero je značilno vnetje sklepov, kar povzroča bolečino, otekanje in izgubo gibljivosti. Študije so pokazale, da lahko pitje vode z višjo koncentracijo vodika pomaga zmanjšati bolečino pri bolnikih z revmatoidnim artritisom. Molekularni vodik zmanjšuje vnetje in oksidativni stres, kar lahko pomaga pri lajšanju simptomov revmatoidnega artritisa. Frekvenčne terapije z Zapperjem-Pro maksimizirajo učinke pitja vodikove vode.

Primeri frekvenčnih terapij z Zapperjem-Pro iz ETDFL:
Artritis, Revmatoidni 50 900 9.000 11.090 55.330 225.470 398.400 425.710 522.530 642.910 [Hz]
Vnetje 70 120 850 9.500 88.000 141.200 297.500 425.950 675.310 827.000 [Hz]
Oksidativni stres 160 540 850 5.450 32.500 125.790 270.000 492.500 658.570 824.940 [Hz]

Izboljšanje metaboličnega sindroma

Metabolični sindrom zajema več stanj, ki povečujejo tveganje za srčne bolezni, možgansko kap in sladkorno bolezen; mednje med drugim spadajo tudi visok krvni tlak, nenormalne ravni holesterola in prekomerna telesna maščoba. Študije so pokazale, da vodikova voda znižuje ravni inzulina in krvnega holesterola ter pomaga pri sladkorni bolezni ter zmanjšanju debelosti.

Vodikova voda in debelost

Uživanje vodikove vode je pokazalo rezultate pri zdravljenju sladkorne bolezni in debelosti. Vodikova voda zmanjšuje telesno maso in maščobno tkivo. Študije so pokazale tudi, da vodikova voda pri ljudeh z diabetesom tipa 2 izboljša ravni krvnega sladkorja in inzulinsko občutljivost.

S primerno prehrano, stilom življenja ter hkratnim uživanjem vodikove vode in izvajanjem frekvenčnih terapij lahko pridemo do konkretnega napredka.

ETDFL in Zapper-Pro:
Debelost in prehranjevalne motnje 180 320 800 5.500 27.900 45.560 172.500 392.500 553.200 675.290 [Hz]

Vodikova voda in inzulin

Inzulinska rezistenca je ključni dejavnik pri razvoju metaboličnega sindroma in sladkorne bolezni tipa 2. Študije so pokazale, da lahko molekularni vodik izboljša občutljivost na inzulin, zmanjša oksidativni stres in zavira vnetje. Te lastnosti lahko pomagajo pri preprečevanju in zdravljenju inzulinske rezistence in sladkorne bolezni tipa 2.

ETDFL in Zapper-Pro:
Diabetes, sladkorna bolezen tipa 2 150 200 1.700 6.970 12.890 62.300 429.700 465.000 895.000 951.300 [Hz]

Vodikova voda in holesterol

Nenormalne ravni holesterola, še posebej povišane ravni LDL ("slabega") holesterola, so pomemben dejavnik tveganja za srčne bolezni. Raziskave so pokazale, da lahko molekularni vodik zniža ravni LDL holesterola in trigliceridov ter poveča raven HDL ("dobrega") holesterola. Ti učinki zmanjšujejo tveganje za aterosklerozo in druge bolezni srca in ožilja, povezane z metaboličnim sindromom.

ETDFL in Zapper-Pro:
Hiperholesteremija 80 260 780 2.500 17.500 255.870 322.560 405.000 645.870 723.580 [Hz]

Sladkorna bolezen
Sladkorna bolezen, zlasti sladkorna bolezen tipa 2, je pogosta posledica metaboličnega sindroma. Študije so pokazale, da lahko molekularni vodik zmanjša oksidativni stres, zavira vnetje in izboljša občutljivost na inzulin. Poleg tega lahko vodikova voda zmanjša tveganje za zaplete, povezane s sladkorno boleznijo, kot so poškodbe ledvic, srca in ožilja ter oči.

Vodikova voda lahko pomaga uravnavati krvni sladkor in občutljivost na inzulin. To je ključnega pomena pri zdravljenju in preprečevanju sladkorne bolezni tipa 2, saj je insulin odgovoren za uravnavanje ravni glukoze v krvi. Ko je občutljivost na inzulin zmanjšana, se telo ne more učinkovito odzivati na insulin, kar vodi v zvišanje ravni krvnega sladkorja.

ETDFL in Zapper-Pro:
Diabetes, sladkorna bolezen tipa 2 150 200 1.700 6.970 12.890 62.300 429.700 465.000 895.000 951.300 [Hz]
Ketoacidoza, diabetična [metabolična acidoza zaradi kopičenja ketonskih teles v krvi in tkivih] 150 200 1.700 6.970 12.890 62.300 421.000 465.000 895.000 951.300 [Hz]
Presnovne bolezni 60 530 49.930 172.500 287.500 313.980 455.230 607.500 811.520 903.540

Zaščita organov

Eden izmed ključnih učinkov molekularnega vodika je njegova sposobnost zaščite organov pred poškodbami z zmanjševanjem vnetja in nevtralizacijo škodljivih prostih radikalov. S temi protivnetnimi in antioksidativnih učinki lahko z molekularnim vodikom pred poškodbami zaščitite svoje organe, vključno z možgani, jetri, očmi, pljuči, srcem...

Vedno so priporočljive predvsem podporne frekvenčne terapije za Zapperjem-Pro za posamezne organe. Na ta način okrepite vaše telo in pospešite samozdravljenje in ga pripravite na naslednje terapije proti parazitom, za razstrupljanje ali pri drugih stanjih telesa. Uporablja se lahko frekvnece iz ETDFL, ki jo brezplačno v slovenskem jeziku prejmete na povezavi: https://zapper-pro.si/delovanje/e-t-d-f-l-slovenska-izdaja/

Možgani

Oksidativni stres in vnetje sta dva glavna dejavnika, ki prispevata k razvoju nevrodegenerativnih bolezni, kot so Alzheimerjeva, Parkinsonova in Huntingtonova bolezen. Študije so pokazale, da lahko molekularni vodik zmanjša oksidativni stres, zavira vnetne signalne poti in spodbuja nevronske obrambne mehanizme. Ta učinek pomaga zaščititi možgane pred poškodbami in upočasniti napredovanje nevrodegenerativnih bolezni.

Podporna terapija za možgane po ETDFL: 40 250 2.750 17.500 57.500 92.500 132.410 376.290 497.610 689.930 [Hz]

Jetra

Jetra so ključni organ za razstrupljanje in presnovo v telesu. Kronično vnetje in oksidativni stres lahko povzročita poškodbe jeter in sčasoma privedeta do bolezni jeter, kot sta alkoholna in nealkoholna maščobna jetrna bolezen. Raziskave so pokazale, da ima molekularni vodik hepatoprotektivne učinke, saj zmanjšuje oksidativni stres in vnetje ter spodbuja regeneracijo jetrnih celic.

Podporna terapija za jetra po ETDFL: 200 220 680 2.450 3.000 7.500 96.500 326.160 505.510 632.010 [Hz]

Oči

Oči so še en organ, ki je izpostavljen oksidativnemu stresu, predvsem zaradi izpostavljenosti ultravijoličnemu sevanju in kisiku. Oksidativni stres je povezan z razvojem katarakte, starostne degeneracije rumene pege in glavkoma. Študije kažejo, da lahko molekularni vodik zmanjša oksidativni stres v očeh in s tem zmanjša tveganje za razvoj očesnih bolezni.

Podporna terapija za oči po ETDFL: 150 180 800 5.500 33.200 172.300 471.200 557.820 603.440 921.880 [Hz]

Pljuča

Vnetje in oksidativni stres sta ključna dejavnika pri razvoju številnih pljučnih bolezni, kot so astma, kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB) in pljučna fibroza. Študije so pokazale, da molekularni vodik lahko zmanjša vnetje in oksidativni stres v pljučih, kar pomaga preprečiti ali zmanjšati simptome teh bolezni. Poleg tega je molekularni vodik pokazal potencial za zaščito pljuč pred poškodbami, ki jih povzroča sevanje, kar je pomembno pri zdravljenju pljučnega raka.

Podporna terapija za pljuča po ETDFL: 70 370 950 3.520 28.100 123.980 407.920 627.280 736.220 816.610 [Hz]

Srce

Bolezni srca in ožilja, kot so koronarna arterijska bolezen, miokardni infarkt (srčni napad) in možganska kap, so med glavnimi vzroki smrti po vsem svetu. Oksidativni stres in vnetje sta dva glavna dejavnika, ki prispevata k razvoju teh bolezni. Študije so pokazale, da lahko molekularni vodik zmanjša oksidativni stres, zavira vnetje in spodbuja zaščitne mehanizme v srcu in ožilju. Ta učinek pomaga zaščititi srce pred poškodbami in zmanjša tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja.

Podporna terapija za srce po ETDFL: 70 410 700 970 2.750 7.500 15.310 67.500 115.700 356.720 [Hz]

Ne glede na to, ali se počutite zdravi ali ne ali pa preprosto želite izboljšati svoj življenjski slog, lahko majhna sprememba v prehrani, kot je dodajanje molekularnega vodika v vodo, veliko prispeva k izboljšanju vašega splošnega zdravja. Z vsakodnevnimi frekvenčnimi terapijami pa učinke na svoje zdravje še povečate. Preizkusite frekvenčni aparat Zapper-Pro in generator vodikove vode V8. 

Več informacij:
ANTIOKSIDANTI in ZDRAVJE
VODIKOVA VODA in FREKVENČNA TERAPIJA
VODIK in MEDICINA
VPRAŠANJA in ODGOVORI o VODIKOVI VODI

11th HARMONIC RESONANT FREQUENCY
F-Gen
ZAPPER-PRO, 11-HRF, F-Gen in V8 - spletna trgovina